Welkom iedereen, - Reisverslag uit Weert, Nederland van Guido Goijens - WaarBenJij.nu Welkom iedereen, - Reisverslag uit Weert, Nederland van Guido Goijens - WaarBenJij.nu

Welkom iedereen,

Door: Guido

Blijf op de hoogte en volg Guido

09 September 2007 | Nederland, Weert

Op veler verzoek en speciaal voor Mayke heb ik dan toch ook een waarbenjij.nu site aangemaakt.

Woensdag 12 september vertrek ik naar Edinburgh, de hoofdstad van Schotland. Daar zal ik 2 maanden verblijven om onderzoek te doen en voor onderzoekstraining aan de Universiteit van Edinburgh. Van mijn belevenissen zal ik hier verslag doen.

Op dit moment zit ik nog in de voorbereidingen: inpakken, regelen, afscheidnemen en dat soort dergelijke zaken.

Ik hoop dat ik en iedereen die deze site bekijkt veel plezier zal beleven aan mijn avonturen.

Tot zo ver dit eerste bericht.

Groeten van Guido

PS.: Voor zij die het nog niet weten: mijn zusje zit samen met een vriendinnetje in Wales en heeft ook een site: www.suusenvinia.waarbenjij.nu.
PPS.: Mijn oude klasgenoot en goede vriend Adrie Mackus zit in Oxford en ook hij heeft een eigen site: www.adriemackus.waarbenjij.nu.

• 11 September 2007 - 15:03

Lidi:

Hoi Guido,
    Hartstikke leuk dat je een site hebt aangemaakt. Kwam er toevallig achter doordat je het in je msn-naam had staan.
    Ik zal geregeld kijken, zodat wij niet alleen afhankelijk zijn van info via Mayke.
    Goede reis morgen en tot over twee maandjes. De seven-up zal koud blijven staan voor jou.

groetjes, Lidi

• 11 September 2007 - 18:53

Suus En Vinia..:

goed bezifg reclame maken voor ons:) haha..
    ook wij zullen je site goed in de gaten houden hoor broertje..!!
    grappig wij hebben er al bijna 4 weken opzitten en jij moet nog beginnen:P.. hopenlijk bevald het bij jou net zo goed als bij ons...
    groetjes suus en vinia!!

• 11 September 2007 - 19:40

Ellen:

Guido, succes!! Maar ook veel plezier :)

Groetjes, Ellen

• 11 September 2007 - 20:23

Sjanneke:

Woehoe een waarbenjij.nu-site!!

Super veel plezier natuurlijk :)
    We zullen je missen (op zaterdagmorgen :p ).... Tot in november!!

Take care,

Sjanneke

• 12 September 2007 - 09:03

Ragnhilde:

goede reis gehad ? in geniet voor al .mam

• 12 September 2007 - 09:09

Loes:

Hee Guido!
    Was even zoeken naar je site, want mam had het verkeerd doorgestuurd.
    Goeie reis vandaag! En alvast heel veel plezier!

Groetjes Loes

• 12 September 2007 - 12:57

Pap:

He Guido,

Hoe was het de eerste keer alleen vliegen, alles goed gegaan? Stond de "Taxi" klaar?

Groeten
    Ton

• 12 September 2007 - 20:43

May:

Willen alle Marco Monti's zich verzamelen bij het politiebureau? Dan kan ik ze hoogst persoonlijk een schop onder hun kont geven (Zo'n hele gemene trap) voordat ze in de gevangenis gegooid worden.

Nou lieverd, wat een vervelende start.
    Gelukkig heb je voor vannacht je plekje gevonden, daar ben ik heel blij om.

Ik heb vanavond Femke nog een uurtje over de vloer gehad, en daar heb ik even veel steun aan gehad, dus ik voel me weer redelijk goed.
    Pfff...morgen werken... mijn hoofd staat er echt niet naar!

Ik hoop dat je lekker slaapt vannacht en dat je niet teveel spierpijn krijgt van dat zeulen met die tassen.
    Morgen is er weer een dag en veel erger kan het natuurlijk niet worden!

Weltrusten, May

• 13 September 2007 - 12:31

Hein:

sjonge jonge mayke wat is er allemaal aan de hand zeg! klinkt vrij ernstig allemaal ..

maareh, guido, gooi us! Het ga je goed jonge! Heel veel plezier daar in Edinbroow en drink een paar pints op ons!

Groeten, je neef!

• 13 September 2007 - 17:51

Guido:

Zeg Hein, sinds wanneer ben jij mijn neef?

Gegroet